dimarts, 4 d’agost del 2015

POLLASTRE AL CURRY- pollo al curry

               POLLASTRE AL CURRY
                                                          
                                                                 
INGREDIENTS: PER A 4  PERSONES
1 POLLASTRE D'1 KG  i 1/4
1 CEBA MITJANA
1 CULLERADA DE CURRY
1TASSETA DE VI BLANC PER CUINAR
2 POMES MITJANES, AGREDOLCES
350 CC DE BROU DE POLLASTRE

ELABORACIÓ:
Demanem que ens tallin el pollastre a octaus o a trossos, i a casa el salem,enfarinem i a la cassola amb una mica d'oli el daurem. Heu de picar el pollastre quan l'hagueu enfarinat, per deixar el mínim de farina enganxada a la carn. Lliurament podeu deixar-hi la pell o no. Una vegada dauradet ,es treu.
En la mateixa cassola, s'ofega (es deixa ben toveta sense que agafi color) la ceba ben trinxada, s'hi aboca el vi, i es deixa reduïr a la meitat. S'hi afegeix el brou calent i el curry, i aleshores, es posa altra vegada el pollastre a la cassola i es cou lentament uns 30 minuts.
S'hi afegeixen les pomes pelades i tallades a trossos( 6 de cada una), fregades amb llimona, uns 10 minuts abans d'acabar la cocció del pollastre.
En servir-lo se'l coloca en una plàtera, es cobreix amb salsa i s'adorna amb les pomes.
És un plat que agradarà molt, un plat únic que es pot acompanyar amb una amanida abans.
BON PROFIT!
I la música que pot acompanyar-nos treballant-lo pot ser: 
la música de la cantant israelí Noah, que també canta en català cançons d'en Serrat.


                                                    
                      




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!